Bleau Indholdsoptimering

Få det optimale ud af jeres hjemmeside ved at sætte fokus på det gode indhold.

Mange har fokus på godt design, et brugervenligt CMS-system og gode selvbetjeningsmuligheder. Men mindst lige så mange glemmer, hvor vigtigt godt indhold er i forhold til at sikre hjemmesidens maksimale værdi.

Vi hjælper jer med at sætte fokus på indholdet med Bleau Indholdsoptimering, der omfatter et opstartsmøde, hvor vi i fællesskab fastlægger fokusområder. Derefter trækker vi i arbejdstøjet i analysefasen, der munder ud i håndgribelige og konkrete løsningsforslag, som overleveres på et rapporteringsmøde.

Forløbet varer omkring to uger, og I får altså ikke en datatung rapport, der sjældent fører til reelle forbedringer. Derimod får I konkrete indsatsområder og værktøjer, som I kan arbejde videre med.

Vi har fået nogle gode fif og idéer, der med stor fordel kan anvendes på de øvrige sider på hjemmesiden. Det har været godt at få nogle ”andre øjne” til at kigge på hjemmesiden.

– Nadja Kildegård Boye, Ærø Kommune

Vores anbefaling er, at Bleau Indholdsoptimering følges op med en indholdscafé. Til indholdscaféen samler I relevante medarbejdere til en dag, hvor vi går i dybden med blandt andet:

  • Målgrupper
  • Ambition og vision for hjemmesiden
  • Indholdstyper
  • Tonen og timingen i jeres indhold.

Vi stiller med et hold, der sikrer jer maksimal udbytte af vores ekspertise inden for kommunikation, tekstforfatning og grafik.

Bleau Indholdsoptimering og indholdscafé er både relevant for nye løsninger og løsninger, der allerede er gået i luften.

Kontakt os for at høre mere om Bleau Indholdsoptimering og indholdscafé

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag