Nyt subsite til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune har fået en ny vielseshjemmeside, i et indbydende design,

med fuldt fokus på både brugervenlighed, information og æstetik.

En flot hjemmeside i et fleksibelt design

Med det nye subsite ønskede Esbjerg Kommune en informativ hjemmeside, hvor de besøgende nemt og hurtigt kunne finde den information, de søgte.

Samtidig skulle hjemmesiden fungerer som en indbydende, visuel brandingplatform med flotte billeder af vielseslokationer og naturskønne områder i og omkring Esbjerg og Ribe.    

Vi har fået god respons på sidens illustrative opbygning, som giver et moderne indtryk. Kombinationen af billeder og farvetemaet appellerer til en bred målgruppe.

- Susanne H. Nielsen, digitaliseringskonsulent, Esbjerg Kommune

Vielseshjemmesiden er bygget i samme design-skabelon som Esbjerg Kommunes tilflytter-site, NyiEsbjerg.dk. Der er tale om et fleksibelt hjemmesidedesign med forskellige valgmuligheder.

Sammenlignet med kommunens tidligere vielseshjemmeside, giver det nye design en større frihed til at bygge siden op, som de ønsker den. Hos Esbjerg fremhæves de tre fokusbokse, placeret centralt på forsiden, som eksempel på en stærk funktion, idet indholdet i boksene nemt kan fornyes efter behov.    

Én hjemmeside tre sprog

Esbjerg og Ribe er populære steder at blive viet. Ikke blot for borgere i hele Danmark, men også for turister fra forskellige steder i Europa. Derfor er hele hjemmesiden oversat til både engelsk og tysk, for at imødekomme de mange turister.

Især er det populært i Tyskland at drage nordpå for at forevige kærligheden i smukke og historiske omgivelser som eksempelvis i Ribe.

Den nye vielseshjemmeside er derfor faldet i god jord hos en række tyske bryllupsbureauer, som flittigt benytter Esbjerg Kommunes nye hjemmeside, når det kommer til særlige vielseslokationer.  

 

Kunde:
Esbjerg Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
www.vielse.esbjergkommune.dk
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag