Nyt website til Skanderborgs imponerende kulturhus

På Skanderborgfælled.dk er det nemt at følge med i de mange arrangementer og tilbud til glæde for alle borgere i Skanderborg Kommune.

Brandingplatform med WOW-faktor

Med den nye hjemmeside ønskede Skanderborg Fælled en visuel brandingplatform, som skulle markedsføre kommunens nye samlingssted for alle borgere. Der skulle være fokus på de mange forskellige ting, man kan opleve på Fælleden – fortalt i et stilrent design med mange billeder og en tilsvarende begrænset mængde tekst.

Formålet med dette design var at skabe en wow-faktor, som skulle afspejle det pulserende liv på Fælleden på en inspirerende måde.  

Således er der, på den nye hjemmesides forside, fuldt fokus på Fælledens mange tilbud, hvor eksempelvis fem aktuelle arrangementer er fremhævet. Resten af arrangementerne er kategoriseret i en kalender, som tilgås via menuen, der er diskret placeret i højre hjørne af skærmen.

Menuen er ligeledes holdt i et stilrent design med blot tre indgange til sidens resterende indhold, som tæller alt fra faciliteter, offentlige instanser, såsom borgerservice og politistation og kontaktinformationer

Vi er yderst tilfredse med det færdige resultat, som er blevet fuldstændigt, som vi ønskede det – en flot og visuel hjemmeside der fortæller om alt det, der sker på Fælleden.

Knud Sørensen, Fælledchef, Skanderborg Fælled 

Indholdssamarbejde med Bleau 

Da selve hjemmesiden var færdigudviklet og klar til overdragelse, valgte Skanderborg Fælled at fortsætte samarbejdet med Bleau til også at gælde indholdsarbejdet.

At få Bleau til at varetage indholdsarbejdet, har absolut været den rigtige beslutning for os. Vi har kunnet bruge vores ressourcer andre steder uden at gå på kompromis med hjemmesidens kvalitet

Indholdsarbejdet blev indledt med en workshop, hvor der blev lagt en plan for, hvad og hvordan Fælleden ønskede at kommunikere på den nye hjemmeside. Med udgangspunkt i denne kommunikationsplan har Bleau udarbejdet sidens indhold under løbende dialog og sparring med projektgruppen hos Skanderborg Fælled. 

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Bleau. De har i høj grad levet op til det, de har lovet og til vores forventninger

Kunde:
Skanderborg Fælled
Opgave:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag