Ny byrådsportal for politikerne i Fredensborg Kommune

Kommunens politikere har med deres nye byrådsportal fået en platform, hvor de hurtigt og nemt kan kommunikere og dele informationer med hinanden

Udover at skabe et fælles samarbejdsrum, hvor politikerne kan hente og dele dokumenter, giver portalen også mulighed for nemt at kunne stille spørgsmål og modtage svar i forbindelse med det daglige arbejde. De mange spørgsmål og svar gemmes, og skulle der senere dukke lignende spørgsmål op, er det nemt at henvise til databasen af svar. På mange måder er den nye byrådsportal en effektiv værktøjskasse for kommunens politikere – her findes redskaberne, de skal bruge i forbindelse med deres politiske arbejde.

Et af de overordnede ønsker til den nye byrådsportal, var at designet skulle afspejle en effektiv og veldreven kommune.

Ulla Skytte, chefkonsulent i Fredensborg Kommune

Det var samtidig et must, at portalen skulle være nem at forstå og nem at navigerer rundt i. Derudover gør et responsive design, at portalen kan tilgås fra både smartphone og tablet, hvilket kun øger effektiviteten.

Portalen bliver flittigt brugt, og reaktionerne har været rigtig gode. Foruden at have leveret den nye byrådsportal, har Bleau stået for kommunens nye medarbejderportal, hos Frede, og om samarbejdet siger Ulla Skytte blandt andet:

Vi er altid tilfredse med Bleau. Medarbejderne svarer hurtigt, og er altid effektive.

 

Kunde:
Fredensborg Kommune
Opgave:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag