Bolig

Bovia

Responsive fællesventeliste til boligsøgende i Kolding, Billund, Lunderskov og Vorbasse.

customerName

”Det har været en kæmpe fordel for Bovia at køre en kort og koncentreret proces. En organisation af vores størrelse har ikke uanede ressourcer til projekter, så en tidsplan med 'hvem der gør hvad hvornår' har været et stort aktiv i vores tilfælde.”

– Beboerservicechef Dorte Radik

Bovia er en almen boligorganisation, der administrerer ca. 5.300 boliger i Kolding, Billund, Lunderskov og Vorbasse. Bovia består af boligforeningerne AAB Kolding og Billund Boligforening og administrerer samtidig Lunderskov Boligforening og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen.

I efteråret 2013 besluttede Bovia sig for at styrke samarbejdet mellem de enkelte enheder og gøre det nemmere og billigere for deres medlemmer at søge boliger. Arbejdet med at udvikle en fælles webløsning til opnotering blev derfor igangsat i samarbejde med Bleau.

 

Hurtig proces og lækkert design

Første skridt, designworkshoppen, blev afholdt i midten af oktober, og efter en hurtig og målrettet proces blev bovia.dk lanceret i starten af januar. Det nye bovia.dk er responsivt, hvilket gør det let for boligsøgende at skrive sig op og søge efter boliger fra en mobil enhed. Samtidig er hjemmesiden  bygget op omkring Bleaus standardiserede boligløsning, NEM Lejeportal, og integreret til EG Bolig.

I følge Dorte Radik har folk taget rigtig godt imod den nye hjemmeside. Også internt har der kun været roser til hjemmesiden - ikke mindst fordi den gik i luften til tiden. 

 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig lejeportal til BoligFA har selvbetjening som omdrejningspunkt.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her