Bolig Erhverv

Boligkontoret Fredericia

Trekantsområdets største almene boligforening, Boligkontoret Fredericia, sætter fokus på selvbetjening og øget tilgængelighed.

customerName

"Vi skal digitalisere dér, hvor det giver mening. Og via en hjemmeside med store selvbetjeningsmuligheder kan vi sikre, at beboerne får betjening, når vi har lukket."

– Finn Muus, Direktør i Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig og responsiv lejeportal

For en boligforening spiller hjemmesiden en stor rolle – både i forhold til boligsøgning, opskrivning på ventelister og lejerprofiler for nuværende beboere. Derfor har boligfa.dk, der gik i luften den 15. september, selvbetjening som sit omdrejningspunkt – og så er løsningen selvfølgelig responsiv. Det mobilvenlige design er blevet taget godt imod med næsten 40 % mobile brugere, siden løsningen gik i luften. Løsningen tager udgangspunkt i vores NEM Lejeportal, som løbende er blevet tilpasset til Boligkontoret Fredericias ønsker og behov. Det omfatter blandt andet en tilpasset forside, en medarbejdersøgning og en afdelingssøgning.

 

Øget integration til EG Bolig

Udover fokus på selvbetjening og mobilvenlighed, har en øget grad af integration til EG Bolig også været en faktor for, at Boligkontoret Fredericia har valgt en NEM Lejeportal. 

Boligkontoret Fredericia har fået positive tilbagemeldinger fra det testpanel bestående af medarbejdere og beboere, der løbende har testet det nye boligfa.dk.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Bovia

Bovia's hjemmeside - Hurtig proces og responsivt design
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her