Allerød Kommune har fået nyt intranet

Det nye AK-tuelt har fokus på fuld tilgængelighed og åbenhed – overalt og på alle tidspunkter.

 

Før AK-tuelt blev lagt på en åben internetbrowser, var det nødvendigt at være i nærheden af en PC for at kunne tilgå intranettet. Nu er det blevet muligt at benytte sin smartphone eller tablet, hvilket er en stor fordel for mange af kommunes medarbejdere.

Vi har mange medarbejdere, som ikke nødvendigvis sidder foran en pc. Ved at åbne intranettet op øger vi sandsynligheden for, at flere aktivt bruger intranettet.

Rahime Turan, kommunikationsansvarlig hos Allerød Kommune

’Less is more’

Et af de overordnede ønsker til de nye intranet var en intuitiv og simple struktur, som man nemt kunne navigere rundt i. Samtidig følger indholdet på siden princippet ’Less is more’, hvor antallet af overskrifter holdes på et minimum. På den måde undgås overflødigt indhold.  

Positiv feedback og et AK-tuelt, man kan spejle sig i

Kommunen har allerede fået masser af positivt feedback på det nye AK-tuelt. Gennem hele forløbet har de forskellige fagpersoner og afdelinger i kommunen været med til at afklare hvilket indhold og hvilke features, som skulle inkluderes i intranettet. Det har givet pote, og mange af medarbejderne kan nu spejle sig i indholdet på AK-tuelt.  

Bleau har tidligere arbejdet sammen Allerød Kommune om at opsætte deres nuværende hjemmeside, alleroed.dk, og ligesom sidst er kommunen meget tilfredse med samarbejdet. 

Kunde:
Allerød Kommune
Opgave:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag