Er du vores nye digitaliseringskonsulent?

Har du talent for at lytte og mod på at være i tæt dialog med vores kunder omkring deres digitale løsninger? Så er du måske vores nye kollega. 

Bleau A/S leverer løsninger til digitalisering af arbejdsprocesser og vidensdeling, primært gennem vores egenudviklede software; moliri - en digital arbejdsplads for vidensdeling og kommunikation. 

Vores tjenester er målrettet udvalgte branchevertikaler med fokus på kontaktpunkter mellem ansatte og interessenter i det vi kalder en digital arbejdsplads for alle. Vi henvender os primært til følgende brancher: Den almene boligsektor, kommuner og større danske erhvervsorganisationer.

DINE ARBEJDSOPGAVER 
Som digitaliseringskonsulent bliver din hovedopgave at identificere og kommunikere værdiskabelsen ved at benytte vores løsninger. Du skal forestille dig selv som en visionær sparringspartner, der med afsæt i dine analytiske evner, formår at bidrage aktivt til en holdbar vision for kundens digitale fremtid. Du er ærekær og engageret i at nå kundernes mål gennem et loyalt og succesfuldt samarbejde.

Som vores nye digitaliseringskonsulent, bliver det også dig, der forhandler nye kundeaftaler på plads, ligesom du efterfølgende fungerer som supervisor på, at leverancerne forløber som planlagt i de forskellige forretningsenheder i huset.

Vi tilbyder dig en karriere med masser af spændende opgaver og personlig udvikling, samt en dagligdag blandt nogle af branchens dygtigste og mest effektive kolleger inden for digital forretningsforståelse. Du bliver en del af et stærkt hold, hvor både faglig sparring, social hygge og godt humør prioriteres højt.    

OM DIG

Som digitaliseringskonsulent, er du i direkte dialog med vores kunder, og derfor er det vigtigt at god kundeservice falder dig naturligt både i skrift og tale, og at du kan begå dig på forskellige niveauer i de organisationer du besøger. Det vigtigste er, at du er god til at skabe og udvikle relationer, og at du brænder for at sætte dine analytiske evner i spil i en digital verden.


For at blive taget i betragtning til stillingen, forventer vi, at du... 

  • … er et konkurrencemenneske, der tør udfordre dig selv mod nye højder
  • … har teknisk forståelse og interesse indenfor digitalisering
  • … evner at kortlægge forretningsprocesser til produktegenskaber
  • … er selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig 
  • … brænder for god kundeservice
  • … arbejder struktureret og analytisk
  • … besidder overblik og kan holde hovedet koldt
  • … stræber efter at opnå gode resultater og har mod på at gå nye veje

Det er desuden en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til nogle af de brancher vi betjener, men det er ikke afgørende.

HVEM ER VI?
Bleau A/S beskæftiger en alsidig gruppe af medarbejdere med stor erfaring og solide kompetencer indenfor områder, såsom softwareudvikling, implementering, projektledelse og rådgivning. Vores kontor er beliggende i Risskov nord for Aahus. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Robert Filtenborg: rgf@bleau.dk
Send din ansøgning samt relevante bilag til rgf@bleau.dk hurtigst muligst, da vi vurderer ansøgninger løbende, med forventet opstart lige efter sommerferien.   

 

Udgivet:
29. maj 2018
Tags:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag