Ulefos får ny webløsning med B.I.S. integration

I samarbejde med Ulefos har vi leveret en webshop og bidraget med vores egenudviklet modul B.I.S.

Ulefos NV A/S er én af Nordens største og ældste producenter af dæksler og afløbsriste. I over 300 år har Ulefos leveret bæredygtige produkter af høj kvalitet, som kan modstå Nordens meget omskiftelige klima.

Ulefos har oplevet en stor efterspørgsel efter onlineydelser fra deres B2B-kunder og har derfor ønsket at øge informationsmængden og onlinesalget uden at skulle øge arbejdsindsatsen.

”Vores tidligere løsning var ikke brugervenlig og krævede alt for meget vedligeholdelse. Med en øget efterspørgsel og stigende krav til e-handel fra kommunerne, havde vi behov for en ny løsning”, udtaler Susie Christophersen, salgsassistent hos Ulefos NV A/S.

Integration med Bleau Integration Service

Foruden at levere en webshop har vi bidraget med vores eget udviklede modul B.I.S, som gør, at den nye webshop er komplet integreret med Ulefos’ eksisterende ERP-system, VISMA. Det betyder, at Ulefos fremover kan imødekomme sine kunders behov for at bestille varer og tilgå vareinformation online, når det passer dem.

”Med B.I.S.-modulet får vi en 100% fuld integreret løsning med vores ERP-system, hvilket var ét af vores succeskriterier. Det har gjort den nye løsning langt mere brugervenlig, nu hvor vi via simpel kodning automatisk får ført nye varer på webshoppen”, fortæller Susie Christophersen.

Da administrationen fortsat foregår i ERP-systemet, betyder det, at uddannelse kan holdes på et minimum, og samtidig kan det eksisterende personale vedligeholde og varetage webshoppen med relativt få ressourcer.

”Den nye løsning er taget godt imod blandt vores kunder og personalet. Vi er rigtig tilfreds med den løsning, Bleau har leveret, og vi kan ikke beklage os over samarbejdet, som har kørt professionelt og tillidsfuldt”, afslutter Susie Christophersen.

Løsningen er implementeret responsive og baseret på Dynamicweb CMS og Dynamicweb eCommerce.

Kunde:
Ulefos
Opgave:
Hjemmeside:
www.ulefosnv.dk

Kontaktperson

Alex Høgh Nielsen - Seniorkonsulent

Alex Høgh Nielsen

Seniorkonsulent

E-mail:
Telefon: 38 40 05 35
Mobil: 22 16 19 94

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag