Lækkert design og ny webshop til Triax

Triax' nye løsning har fået et designmæssigt løft og strømliner koncernens kommunikations- og e-handelsindsats.

 

TRIAX blev grundlagt i 1949 og består i dag af to forretningsenheder, Multimedia og Enclosures & Energy. Multimedia er blandt de førende internationale leverandører af anlæg til modtagelse, behandling og distribution af digitale tv-, radio- og datasignaler, hvor Enclosures & Energy udvikler løsninger af høj kvalitet til transmissions-, telekommunikations- og energisektoren. Sammenlagt beskæftiger TRIAX ca. 600 medarbejdere. 

Vores samarbejde med TRIAX opstod i forbindelse med, at TRIAX ønskede at modernisere deres gamle Sitecore 4.3 webløsning, herunder e-handel. Formålet er desuden at strømline koncernen internationalt og ensrette de forskellige landeversioner. 

”Vi havde en forældet løsning, som ikke kunne opdateres. Målet for den nye løsning var derfor et nyt lækkert design og en helt ny webshop”, fortæller projektleder i Triax, Flemming Andersen.

Udover et nyt design og en ny webshop er der desuden sket en masse indholds- og produktionsmæssige ændringer på den nye webløsning. I dag har TRIAX fået en helt ny indgangsvinkel til deres webløsning.

”Vi mangler stadig nogle ting, før det hele er på plads, men det, som er sat i luften indtil videre, er vi glade for. Vi kom i mål, og når vi ser tilbage, er vi tilfredse med vores nye løsning”, udtaler Flemming Andersen.

Den nye løsning er baseret på seneste teknologier fra Sitecore her i blandt Sitecores nyeste marketingværktøj, Digital Marketing System (DMS) samt Product Information Management (PIM)

Kunde:
Triax
Opgave:
Hjemmeside:
www.triax.dk

Kontaktperson

Alex Høgh Nielsen - Seniorkonsulent

Alex Høgh Nielsen

Seniorkonsulent

E-mail:
Telefon: 38 40 05 35
Mobil: 22 16 19 94

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag