Nyt design skal tiltrække turister til Sydvestjylland

Et nyt design skulle fremme overskuelighed over aktiviteter og skabe en dynamisk og levende hjemmeside, som kunne afspejle kulturen og miljøet i området.

 

Hjemmesiden er en vigtig informationskanal til turister, der ønsker at besøge området. I samarbejde med reklamebureauet MOOVE har vi implementeret et design, som MOOVE har leveret.

Vi har implementeret designet på et eksisterende UMBRACO template system, hvilket betyder, at Sydvestjylland har været i stand til at konvertere indholdet fra det gamle design til det nye med ganske få klik. Dette minimerer en lang tilvænningsperiode for administrationen på trods af et helt nyt design, da Sydvestjylland kan tage siden i brug med det samme.

Genveje til din perfekte ferie

Bortset fra et helt nyt design, er der tilføjet en række nye funktionaliteter til hjemmesiden. Vi skaber overskuelighed og brugervenlighed med modulet ”Gode Genveje”, hvor brugeren har mulighed for hurtigt at klikke sig videre til emner på hjemmesiden, som har interesse. Derudover skaber Youtube-modulet dynamik og indlevelse på hjemmesiden, hvilket er essentielt for at tiltrække turister.

Designet er yderligere lanceret på visittoender.dk, romo.dk, visitvejen.dk og visitfanoe.dk

Om Sydvestjylland.com

Sydvestjylland.com repræsenterer et fordelagtigt turistsamarbejde mellem Esbjerg, Fanø, Tønder og Vejen kommuner. På hjemmesiden finder man turistinformation til denne del af Danmark, hvilket inkluderer seværdigheder som: Vesterhavet, Vadehavet, byer med historie samt et fantastisk natur- og dyreliv.

Kunde:
Sydvestjylland
Opgave:
Hjemmeside:
www.sydvestjylland.com

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg - Adm. direktør

Robert G. Filtenborg

Adm. direktør

E-mail:
Telefon: 38 40 05 30
Mobil: 29 47 91 07

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag