Ny kommunikationsplatform til Optik Teams medlemmer

Optik Teams nye webløsning skaber overblik og giver en fælles salgs - og marketingplatform til medlemmerne.

 

Synsprøve

Optik Team er en sammenslutning af 140 privatejede optikere i Danmark. At være en del af Optik Team betyder, at man bliver en del af et fællesskab, der tilbyder konkurrencedygtige priser til både medlemmer og kunder, uden at optikeren mister identitet og selvstændighed.

I 2009 implementerede vi en Dynamicweb CMS-løsning for Optik Team, hvor løsningens formål var at skabe oversigt over de mange tilknyttede medlemmer. I 2010 leverede vi en standardwebløsning, som Optik Teams medlemmer kunne bruge til at præsentere lige præcis deres butik.

Fælles platform – individuelt design

Løsningen betyder, at Optik Team varetager den tekniske vedligeholdelse af hjemmesiderne, så optikerne i højere grad kan koncentrere sig om arbejdet i butikken. Alle hjemmesiderne er implementeret med det samme design, hvilket gør det let og effektivt at vedligeholde for Optik Team. Den enkelte optiker skal herefter selv tilpasse sit eget indhold på hjemmesiden som f.eks. information om butikken, nyheder og tilbud.

Find din lokale optiker med ny mobil hjemmeside

Optik Teams medlemmer har også fået en mobil hjemmeside. Med den mobile hjemmeside kan kunder nemt og hurtigt finde informationer og praktiske oplysninger som placering og åbningstider på deres lokale optiker. Derudover kan man bestille tid via en formular eller et link direkte i optikerens bookingsystem.

Kunde:
Optik Team
Opgave:
Hjemmeside:
www.optikteam.dk

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg - Adm. direktør

Robert G. Filtenborg

Adm. direktør

E-mail:
Telefon: 38 40 05 30
Mobil: 29 47 91 07

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag