E-handelsløsning til NASSAU skal sælge flere garageporte

I samarbejde med NASSAU har vi udviklet en e-handelsløsning, der skal tilgodese den private forbruger.

NASSAU er den førende danske producent af industrielle port- og logistikløsninger med over 40 års erfaring. NASSAU er kendt for at stille store krav til kvalitet, funktionalitet og driftssikkerhed, og sammen med god service er kunder sikret en god handel. Hovedkontoret ligger i Ringe på Fyn, men virksomheden har ekspanderet til store dele af Europa.

I en længere periode ønskede NASSAU at tilbyde deres privatkunder flere købsmuligheder - hvorfor de indgik i et samarbejde med os om en ny e-handelsløsning, der tilgodeser den private forbruger.

Dine valg – din personlige port

E-handelsløsningen indeholder funktioner, der skal forbedre kunders muligheder for at selvbetjene online. Webshoppen tilbyder desuden, at kunder selv kan skræddersy og bestille den præcis ønskede port. De kan vælge imellem forskellige modeller, farver, vinduer, angive pladsforhold, angive portmål, og for mange, det måske vigtigste, kan man gennem den nye webshop angive hvilken type facade, man har – så man kan se, hvordan porten reelt vil se ud.

Derudover giver den nye webshop kunder mulighed for at finde inspiration til andre spændende produkter og tilbehør til den valgte løsning. Fokus har været et samle alle funktionerne i en brugervenlig og let anvendelig e-handelsløsning.

Løsningen er baseret på Sitecore CMS og Sitecore eCommerce Enterprise Edition.

Kunde:
NASSAU
Opgave:
Hjemmeside:
www.nassau.dk/en/Garageport/Shop

Kontaktperson

Alex Høgh Nielsen - Seniorkonsulent

Alex Høgh Nielsen

Seniorkonsulent

E-mail:
Telefon: 38 40 05 35
Mobil: 22 16 19 94

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag