Læsø Kommune

Ny hjemmeside med fokus på selvbetjening og branding over for borgere, erhvervsdrivende og turister.Læsø Kommunes tidligere hjemmeside var fra før årtusindeskiftet og baseret på en tung, umoderne CMS-platform. Derfor ønskede Læsø Kommune at indgå et samarbejde med Bleau om en ny hjemmeside, opbygget efter responsive design og med fokus på øget selvbetjening for kommunens borgere.

Det nye laesoe.dk er baseret på en Dynamicweb CMS-platform, og tager afsæt i Bleau Borger, som er designet med udgangspunkt i kommunale behov. Laesoe.dk er udviklet efter responsive design, hvilket sikrer, at hjemmesiden uden problemer kan tilgås fra både desktop, tablet og mobil. 

"Vi valgte Bleau af flere grunde. For det første lavede Bleau en god analyse af funktionerne – eller rettere manglerne – på vores tidligere hjemmeside. De sikrede os et lille netværk med andre kommuner, der skulle i gang med samme proces. De øvrige kommunereferencer talte pænt om deres samarbejde med Bleau, og pristilbud fra andre mulige leverandører, vi naturligvis som kommune skal indhente til sammenligning, kunne ikke matche det tilbud, vi har fået fra Bleau".

Projektansvarlig i Læsø Kommune, Leif Ladefoged.

Kommunens ønskede fokus på selvbetjening er opfyldt med Bleau Borger, der gør det lettere for den enkelte borger i Læsø Kommune at tilgå selvbetjeningen, ligesom kommunen undgår at vedligeholde standardtekster fra Borger.dk manuelt. I det hele taget er administrationen af laesoe.dk gjort mere overskuelig og brugervenlig ved indførelsen af en Dynamicweb CMS-platform. Det nye laesoe.dk har desuden både kalender-funktion og Meltwater News, der giver kommunens borgere mulighed for at følge med i, hvad der sker i kommunen.  

Læs mere om mulighederne ved Bleau Borger her

Kunde:
Læsø Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
laesoe.dk

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag