Iserit får ny lejeportal på grønlandsk, dansk og engelsk

Med en mobilvenlig NEM Lejeportal, øger Iserit sin tilgængelighed for nuværende og potentielle beboere. Boligsøgningen er nu åben døgnet rundt.

Det nye iserit.gl udviklet efter principperne om responsive design, som i kombination med de mange muligheder for selvbejtening gør, at Iserit nu har åbent 24 i døgnet.

Iserit.gl er baseret på Danmarks – og nu også Grønlands – bedste boligsøgning, der sikrer brugerne overskuelighed, når de søger efter bolig via iserit.gl.

Ikke det første samarbejde – og heller ikke det sidste

Det har været et spændende samarbejde frem mod d. 25. november 2015, hvor det nye iserit.gl gik live – og det med en løsning, både vi hos Bleau og Iserit selv kan være tilfredse med.

"Bleau og Iserit indledte det første samarbejde tilbage i 2010/11, og valget af Bleau som samarbejdspartner blev truffet ud fra basis-løsningens parathed til håndtering af boligudlejningsfunktioner og informationer."

"Modtagelsen har været meget positiv – med vægt på enkelthed i design, brugervenlighed og forbedret funktionalitet i forbindelse med selvbetjening".

– Stine Petersen, Controller hos Iserit.

Næste skridt for Iserit er Bestyrelsesweb – vi glæder os over at fortsætte samarbejdet, og forventer at kunne lancere Iserits Bestyrelsesweb i første kvartal i 2016.

Læs mere om Bleau NEM Lejeportal og Bleau Bestyrelsesweb

Kunde:
Iserit
Opgave:
Hjemmeside:
www.iserit.gl

Kontaktperson

Julian Loeschcke - Forretningskonsulent

Julian Loeschcke

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 38400539
Mobil: 61718627

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag