Fredensborg Kommune

Ny brugervenlig, imødekommende og mobilvenlig webløsning til Fredensborg Kommune


Fredensborg Kommune har fået en ny webløsning, der er baseret på Bleau Borger. To grundlæggende krav fra kommunens side var, at den nye webløsning skulle være optimeret til de mobile enheder og at platfomen skulle være Dynamicweb CMS, som kommunen i forvejen anvender på deres intranet. 

Fredensborg Kommunes forventninger til den nye webløsning er, at der sker et markant løft i forhold til den tidligere løsning: 

"Hjemmesiden virker mere indbydende, mere nutidig, nem at få overblik i og er mere kvalitets-forfinet – og så er det en stor fordel, at vi arbejder i moduler – borger.dk, indhold, billede, call-to-action-lister – hver gang vi arbejder med en side".

– Chefkonsulent i Fredensborg Kommune, Ulla Skytte.

I øvrigt er der en forventning til, at borgerne oplever en højere grad af afklaring, når de tilgår det nye fredensborg.dk. Den forventning har vi fuld tiltro til, at vi kan indfri med de mange selvbetjeningsmuligheder, Bleau Borger rummer.

Det er ikke første gang, Bleau samarbejder med kommunen, og vi har også denne gang gennemgået en god proces med Fredensborg Kommune.

"Det har været en rigtig god proces. Vi har jo tidligere arbejdet sammen med Bleau, og der er altid en høj service, tilstedeværelse og forståelse for omlægningen fra begge sider af bordet".

Tidligere samarbejde

Foruden den nye hjemmeside, så omfatter vores samarbejde med Fredensborg Kommune også en designopdatering samt implementering af kommunens intranet, ligesom vi i fællesskab har udviklet en række institutionsløsninger, der har som formål at samle kommunens institutioner på én fælles platform – og dermed reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

Læs mere om Bleau Borger her

Kunde:
Fredensborg Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
www.fredensborg.dk/

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag