Fredensborg Kommune har fået ny medarbejderportal

Hos Frede er navnet på hjemmesiden, der både fungerer som intranet, men som også indeholder spændende information for dem, der ønsker at søge job i kommunen.

Det overordnede formål med Fredensborg Kommunes nye medarbejderportal var at udarbejde en løsning, som var nem at tilgå for samtlige af kommunens ca. 3000 ansatte. Dette er nu indfriet i kraft af den nye hjemmesides responsive design, som giver medarbejderne mulighed for at tilgå siden, når som helst, via deres mobil eller tablet.    

"Vi ønskede en medarbejderportal, som var nem at tilgå for alle medarbejdere i kommunen, og som også havde et brugervenligt og simpelt design”.

- Ulla Skytte, chefkonsulent i Fredensborg Kommune 

Medarbejderportal som brandingplatform

Med den nye medarbejderportal har Fredensborg kommune ikke blot fået et intranet, hvor de ansatte nemt kan logge på, og få adgang til kommunens interne informationer.

Som noget nyt, er en stor del af indholdet på siden blevet offentligt tilgængeligt, så de, der ønsker at søge job i kommunen, har mulighed for at blive klogere på, hvordan kommunen fungerer som arbejdsplads. 

Visioner for fremtiden

Fredensborg Kommune er klart indstillet på, at deres nye hjemmeside skal videreudvikles, så Hos Frede i fremtiden rummer endnu flere muligheder for brugerne.    

”Vi er rigtig glade for den platform, vi har fået, men det slutter ikke her – vi har en klar ambition om, at den skal videreudvikles, så den bliver bedre og bedre”.

Blandt andet arbejdes der videre med effektiviseringen af kommunens forskellige selvbetjeningsløsninger, hvor det allerede ligger i støbeskeen, at de mange interne blanketter skal digitaliseres.

Du kan besøge hos Frede her

Kunde:
Fredensborg Kommune
Opgave:

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag