Fredensborg Kommune får 11 nye hjemmesider

Vi har samarbejdet med Fredensborg Kommune om 11 nye institutionssider, der er baseret på den samme Dynamicweb-løsning.

Daginstitutionerne, havnen, en fritidsbutik og et klimatilpasningsprojekt i Fredensborg Kommune har alle fået nye hjemmesider. Og selvom det er meget forskellige institutioner, er de alle samlet på den samme løsning.

På den måde har hver enkelt institution sin egen hjemmeside, mens kommunen på samme tid opnår øget synergi ved kun at skullle bruge ressourcer på udvikling, implementering og undervisning i én løsning.

"Der er flere fordele i at samle institutionerne på én løsning – for det første kan de mange redaktører hjælpe hinanden på tværs af institutioner og for det andet kommer det visuelt til udtryk, at de alle hører under Fredensborg Kommune."

– Chefkonsulent i Fredensborg Kommune, Ulla Skytte.

De nye institutionssider erstatter de tidligere Synkron Via-løsninger, vi i sin tid udviklede i samarbejde med kommunen. Og der er en helt særlig grund til, at Fredensborg Kommune nu også lægger institutionssiderne over i Dynamicweb CMS.

"Skiftet fra Synkron Via til Dynamicweb er et kæmpe løft og en utrolig stor fordel – det skaber mere effektivitet og kvalitet i arbejdet, at vi samler alle kommunens løsninger i det samme CMS-system."

De 11 institutionssider er, sammen med det nye fredensborg.dk med integreret høringsportal, en del af en større proces på vej mod indfrielsen af Fredensborg Kommunes vision om en digital arbejdsplads.

Kunde:
Fredensborg Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
www.fredensborg.dk

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag