FA09

En brugervenlig løsning baseret på en Umbraco-platform


Selvom vi laver mange webløsninger, der er baseret på Dynamicweb, er vi faktisk også certificeret Umbraco-forhandler, hvilket vil sige, at vi også kan udvikle webløsninger, der er baseret på en lettilgængelig, licensfri og Open Source CMS-platform. 

FA09-gruppen ønskede en ny webløsning, der var baseret på en Umbraco CMS-platform. Bleau indledte et samarbejde med FA09-gruppen, som omfatter et nyt hovedsite såvel som nye hjemmesider for de otte boligselskaber, der administreres af FA09-gruppen. 

Samarbejdet blev indledt med en workshop og designfase, hvilket har ført til det design og de funktioner, som nu er at finde på fa09.dk. De otte boligselskaber, FA09 administrérer, skal alle løbende have implementeret hjemmesiden – og tilpasset den med deres egne farver og logoer.

I alt ni hjemmesider kommer til at tage form efter hovedsitet. I første omgang er designet implementeret for FSB Gladsaxe, mens Brøndbyernes Andelsboligforening, BAB, er de næste, der står for skud.

FA09 har et bagvedliggende UNIK administrationssystem til at håndtere alle deres oplysninger på al boligdata, bestyrelser og medarbejdere. 

Har I behov for en hjemmesideløsning, som er baseret på Umbraco og/eller med Unik som administrationssystem, er Bleau jeres kommende samarbejdspartner.

Kunde:
FA09
Opgave:
Hjemmeside:
fa09.dk

Kontaktperson

Julian Loeschcke - Forretningskonsulent

Julian Loeschcke

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 38400539
Mobil: 61718627

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag