Onlinefiskeri med Fødevareministeriet

I samarbejde med Fødevareministeriet har vi leveret mobilhjemmesiden www.m.fisketegn.dk, der skal hjælpe med at skabe en god - og lovlig -fisketur.

 

Mobilsitet er dedikeret til de danske lystfiskere og turister, der hvert år kaster linen ud i de danske farvande, åer og søer. Dette mobilsite skal bidrage med forbedring af lystfiskernes behov for bedre tilgængelighed af Fødevareministeriets service. Den mobile hjemmeside tilbyder køb af fisketegn, overblik over lovlige steder at fiske samt andre relevante fiskeinformationer.

Direktør i Fiskeridirektoratet, Anders Munk Jensen, fortæller: "Ministeriet ønsker med det mobile site at give lystfiskere en mere fleksibel og nem mulighed for at købe fisketegn, når de har brug for det. Samtidigt gør vi det nemt og hurtigt for lystfiskerne at overholde reglerne og fiske lovligt ved at give dem overblik over fredningsbælter, fredningstider og mindstemål, så vi kan beskytte naturen og dermed også skabe grundlaget for et bæredygtigt og givende lystfiskeri”.

www.m.fisketegn.dk er optimeret til Android og iPhone.

Kunde:
Fødevareministeriet
Opgave:
Hjemmeside:
www.m.fisketegn.dk

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg - Adm. direktør

Robert G. Filtenborg

Adm. direktør

E-mail:
Telefon: 38 40 05 30
Mobil: 29 47 91 07

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag