Bleau hjælper Esbjerg Kommune med at skabe overblik

Med esbjerglive.dk er overblikket over alle foreninger og arrangementer i Esbjerg Kommune nu samlet ét sted.

Esbjerg Kommune har gennem længere tid haft en app, der gør det muligt for alle borgere i kommunen at få overblik over alle foreninger og arrangementer i kommunen.

I samspil med app'en sætter det nye esbjerglive.dk nu endnu mere fokus på foreningslivet i Esbjerg Kommune.

Ét sted – masser af tilbud 

Esbjerglive.dk er fuldt integreret til Kultunaut, så foreningerne bag de mange arrangementer kun skal vedligeholde arrangementskalenderen ét sted.

På den måde er kultunaut.dk, esbjerglive-app'en og esbjerglive.dk i samspil med til at appelere bredt til borgerne i kommunen.

"Der har været en efterspørgsel efter et samlet overblik over, hvad der sker i kommunen. Ikke blot omkring kommunale foreninger og arrangementer – det er bredere end det.  Nu kan borgerne hurtigt og effektivt danne sig et overblik."

 – Kommunikationskonsulent i Esbjerg Kommune, Lærke Østergaard.

Integration til Facebook

Kultunaut er ikke den eneste platform, som esbjerglive.dk er integreret til. Løsningen understøtter også integration til Esbjerg Kommunes Facebook-side, så kommunen har mulighed for at vise relevant indhold fra Facebook på esbjerglive.dk.

Løsningen viser kun de emner, der er tagget med #EsbjergLive, hvilket giver kommunen kontrol med, hvilket indhold der skal vises og hvad der ikke skal.

Esbjerglive.dk er skabt på samme Dynamicweb CMS platform, som kommunens nye Tilflytterservice - nyiesbjerg.dk. Det giver kommunen mange fordele idet redaktørerne ikke skal sætte sig ind i flere forskellige systemer.

Læs mere om nyiesbjerg.dk her

Kunde:
Esbjerg Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
www.esbjerglive.dk

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag