Ny hjemmeside til Esbjergs Tilflytterservice

Vi har samarbejdet med Esbjerg Kommune om en ny løsning, der skal tydeliggøre dét, der gør det unikt at bo i Esbjerg Kommune.

Med mere end 115.000 borgere er Esbjerg Kommune Danmarks femte største kommune målt på indbyggertal. Kommunen har et mål om at forsætte den indbyggermæssige vækst.

Den nye løsning har fokus på både byggegrunde, jobmuligheder, tilbud for familier, uddannelser og arrangementer for tilflyttere gennem integration til esbjerglive.dk.

Mange muligheder

Den nye løsning er både for borgere, der netop er flyttet til Esbjerg, og de der tænker på at flytte til kommunen. Begge grupper kan benytte den nye løsning til at få mere at vide om mulighederne i kommunen. Som tilflytter kan man have brug for arrangementer – og hertil rummer nyiesbjerg.dk, sammen med esbjerglive.dk, en masse informationer om samtlige foreninger og arrangementer i kommunen.  

"Vi har valgt at se det som en løsning, der er lavet ud fra brugernes behov. Målgruppen er folk, der lige er flyttet hertil eller overvejer det – og som gerne vil vide mere om kommunens tilbud."

 – Webredaktør i Esbjerg Kommune, Merete Christensen.

Kommunens tilbud

Gennem nyiesbjerg.dk kan Tilflytterservice blandt andet hjælpe med at finde job til en medflyttende partner, klarlægge boligforhold, oplyse om pasningstilbud og meget mere.

Nyiesbjerg.dk er er baseret på samme platform og skabelon som kommunens arrangement- og foreningshjemmeside esbjerglive.dk

Kunde:
Esbjerg Kommune
Opgave:
Hjemmeside:
www.nyiesbjerg.dk

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag