ØsterBO går mobil og forbedrer boligsøgningen

Som et supplement til ØsterBOs eksisterende hjemmeside har vi leveret en mobil hjemmeside, der skal hjælpe brugere til mere effektiv boligsøgning.

 

Boligforeningen ØsterBO tilbyder en lang række boligformer, der strækker sig fra etage- og rækkehuse til ungdoms- og ældreboliger. ØsterBO administrerer cirka 3000 lejeboliger i og omkring Vejle og har igennem længere tid ønsker at tilgodese smartphonebrugerne.

Ny mobilhjemmeside gør det lettere at acceptere lejemål

Den mobiloptimerede løsning fokuserer på beboertilbuddet, dvs. der hvor brugeren får tilbudt et lejemål. Med den mobile hjemmeside giver ØsterBO brugeren mulighed for at læse mailen på sin smartphone, klikke sig videre til Østersbos mobile hjemmeside og acceptere eller afvise tilbuddet. Samtidig kan brugeren se alle oplysninger om den enkelte afdeling i boligforeningen, ligesom der er implementeret et modul, som gør det muligt for brugeren at ringe direkte til boligforeningen. Mobilhjemmesiden giver også mulighed for at foretage søgning efter andre lejemål samt adgang til en liste med de seneste ledige lejemål i boligforeningen.

Med den mobile løsning til ØsterBO skabes muligheden for en mere effektiv proces - fra der findes et ledigt lejemål til en eventuel ny lejer. Brugerne kan nemlig nu tage stilling til et tilbud, selvom de er på farten, og med det indbyggede opringningsmodul er det hurtigt og nemt at komme i kontakt med den rigtige afdeling hos ØsterBO.

Fokus på design og brugervenlighed

På ØsterBOs mobile hjemmeside vises en begrænset navigationsstruktur. Det betyder, at den mobile hjemmeside ikke indeholder samme mængde information som ØsterBOs almindelige hjemmeside. Resultatet er et større overblik over den enkelte brugers boligsøgning, hvilket også var det overordnede mål med den mobile hjemmeside.

Vi anvender større knapper, så brugeren har nemmere ved at ramme tasterne. I indtastningsfelterne kan der kun indtastes det, der skal. F.eks. kan der i husleje - og kvadratmeterfeltet kun indtastes tal. Al bagvedliggende kode er optimeret til smartphones, så brugeren ikke skal downloade forskellige dokumenter, der kan begrænse effektiv brug af den mobile hjemmeside. Alle disse ændringer øger brugervenligheden betydeligt.

Løsningen fungerer på den måde, at når en bruger med en mobiltelefon kommer ind på www.osterbo.dk, dirigeres brugeren automatisk videre til m.osterbo.dk.

Kunde:
ØsterBO
Opgave:
Hjemmeside:
www.osterbo.dk

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg - Adm. direktør

Robert G. Filtenborg

Adm. direktør

E-mail:
Telefon: 38 40 05 30
Mobil: 29 47 91 07

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag