Århus Omegn får ny hjemmeside

Der sætter fokus på boligselskabets identitet, præsentationen af den enkelte afdeling samt selvbetjening for nuværende og potentielle beboere.


Århus Omegn, der administrerer omkring 3.000 almene boliger fordelt på 17 afdelinger, har fået ny hjemmeside til gavn for både nuværende og potentielle beboere.

"Det skal være let for vores besøgende at finde det, de søger. Derfor har vi arbejdet på at gøre siden enkel, overskuelig og logisk opbygget. Derudover skal vores hjemmeside præsentere Århus Omegn på en tiltalende måde over for offentligheden, samt nuværende og kommende beboere".

– Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Fuldmægtig hos Århus Omegn.

Vi har gennemgået en givtig proces, hvor Århus Omegn har budt ind med utrolig værdifuld sparring. Resultatet af processen er en hjemmeside, der har fokus på selvbetjening, brugervenlighed og præsentation af Århus Omegns afdelinger. Forsiden spiller en central rolle, og består af to væsentlige indgange, der med få klik lader brugeren betjene sig selv.

Indsigt i den almene boligsektor

Vores erfaring med at udvikle webløsninger, der tager afsæt i beboere og boligselskabers behov, har været en afgørende faktor for Århus Omegn i forhold til at indlede et samarbejde med os.

"Vi valgte Bleau som leverandør, først og fremmest fordi de har en god indsigt i den almene boligsektor. Generelt har vi oplevet, at Bleau forstår vores verden, og det har været afgørende, at vi ikke har skullet bruge en masse ressourcer på at fortælle Bleau, hvad det vil sige at være en almen boligforening".

Hjemmesiden er første fase af en proces, der også indeholder lanceringen af Min Side+ beboerweb, som formentligt lanceres i første kvartal af 2016. Også på den front har Århus Omegn givet os uvurderlig sparring som samarbejdspartner og været med til at udvikle og sætte fokus på beboerdemokratiet i Min Side+ Beboerweb.

Læs mere om Min Side+ Beboerweb

Kunde:
Århus Omegn
Opgave:
Hjemmeside:
aarhusomegn.dk

Kontaktperson

Julian Loeschcke - Forretningskonsulent

Julian Loeschcke

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 38400539
Mobil: 61718627

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag