Bleau søger to frontend-udviklere

Hos Bleau A/S søger vi to kompetente frontend-udviklere, som har lyst til at blive en del af vores udviklingsteam, der udvikler kundespecifikke softwareløsninger, baseret på henholdsvis Umbraco CMS og SharePoint Online/Office 365 

Hvem er vi? 

Hos Bleau A/S arbejder vi med digitalisering, selvbetjeningsplatforme og vidensdeling med udgangspunkt i Umbraco CMS og Microsoft SharePoint. Vi udvikler løbende nye softwareprodukter, ligesom vi konstant videreudvikler og forbedrer vores nuværende produktportefølje. Det har resulteret i markant tiltagende travlhed blandt vores øvrige udviklere, og det er grunden til, at der nu er kommet to ekstra pladser på holdet. Til at tage pladserne, søger vi to skarpe hoveder, som har lyst til at bidrage til at indfri vores ambitioner om fortsat at skabe succesfulde softwareløsninger til glæde for vores mange kunder.   

Dine arbejdsopgaver  

Hvis du bliver ansat, som vores nye frontend-udvikler, bliver du en del af et team, der udvikler specialfunktionaliteter til vores kunder. Det kan både bestå af funktionalitet til Umbraco CMS, lejlighedsvis Dynamicweb CMS, men også nye funktionaliteter til vores kerneprodukt, der er baseret på Sharepoint Online og Office 365. Du arbejder både med frontend -delen af systemerne, og der vil i høj grad være tale om cloud-baserede løsninger. 

Desuden skal du være indstillet på, at du ofte skal varetage den direkte dialog med kunder, så det er vigtigt, at god kundeservice falder dig naturligt.      

For os er det ikke afgørende, hvor mange års erfaring du har. Du er måske nyuddannet og ekspert i de nyeste relevante teorier. Det vigtigste er, at du brænder for udvikling og har mod på at udfordre dig selv og blive endnu bedre.   

Du bliver en del af et team med mange erfarne kolleger, der står klar til sparring, ligesom du også kan søge hjælp hos produktudviklingsteamet, der arbejder med udvikling af Sharepoint Online.  

Om dig 

For at blive taget i betragtning til stillingen, forventer vi, at du …  

  • … Har et godt fundament i forhold til udvikling af HTML og CSS 

  • … Kender til JavaScript 

  • … Er ansvarlig og god til at samarbejde 

  • … Arbejder selvstændigt, da dette vil kræves i perioder 

  • … Stræber efter at levere det bedste resultat til tiden, samtidig med, at du også er parat til at gå nye veje og kan se fordelen i at bruge og udvikle komponenter. 

Derudover anses det som en klar fordel, hvis du har kendskab til CMS-produkter – især Umbraco CMS. 

Send din ansøgning samt relevante bilag til pt@bleau.dk hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

Udgivet:
30. november 2017
Tags:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag