Er du vores ny backend-udvikler?

Vi søger nemlig en kompetent backend-udvikler med et skarpt hoved og flair for at skabe succesfulde softwareløsninger.

 

DINE ARBEJDSOPGAVER   
Hvis du bliver ansat, som vores nye backend-udvikler, bliver du en del af et team, der udvikler special-funktionaliteter og leverer standardprodukter til vores kunder. Det kan både bestå af funktionalitet til Umbraco CMS, lejlighedsvis Dynamicweb CMS, men også nye funktionaliteter til vores kerneprodukt, der er baseret på Sharepoint Online og Office 365. Du arbejder i backend-delen af systemerne, og der vil i høj grad være tale om cloud-baserede løsninger. 

Desuden skal du være indstillet på, at du ofte skal varetage den direkte dialog med kunderne, så det er vigtigt, at god kundeservice falder dig naturligt.      

For os er det ikke afgørende, hvor mange års erfaring du har. Du er måske nyuddannet og ekspert i de nyeste, relevante teorier. Det vigtigste er, at du brænder for udvikling og har mod på at udfordre dig selv og blive endnu bedre.   

Du bliver en del af et team med mange erfarne kollegaer, der står klar til sparring, ligesom du også kan søge hjælp hos produktudviklingsteamet, der arbejder med udvikling af Sharepoint Online.  

OM DIG
For at blive taget i betragtning til stillingen, forventer vi, at du …  

  • … Har et godt fundament i forhold til udvikling af C# 
  • … Kan arbejde med Microsoft SQL Server 
  • … Kender til JavaScript 
  • … Er ansvarlig og god til at samarbejde 
  • … Arbejder selvstændigt, da dette vil kræves i perioder 
  • … Stræber efter at levere det bedste resultat til tiden, samtidig med, at du også er parat til at gå nye veje og kan se fordelen i at bruge og udvikle komponenter. 

Derudover anses det som en klar fordel, hvis du har kendskab til CMS-produkter – især Umbraco CMS. 

HVEM ER VI? 
Hos Bleau A/S arbejder vi med digitalisering, selvbetjeningsplatforme og vidensdeling med udgangspunkt i Umbraco CMS og Microsoft SharePoint. Vi udvikler løbende nye softwareprodukter, ligesom vi konstant videreudvikler og forbedrer vores nuværende produktportefølje. Det har resulteret i markant tiltagende travlhed blandt vores øvrige udviklere, og det er grunden til, at der nu er kommet en ekstra plads på holdet.  

ANSØGNING 
Send din ansøgning samt relevante bilag til pt@bleau.dk hurtigst muligt. 
Vi ser frem til at høre fra dig.  

Kontaktperson

Peter Terkildsen - Partner

Peter Terkildsen

Partner

E-mail:
Telefon: 38 40 05 31
Mobil: 29 47 91 09

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag