Bleau søger kompetent servicekoordinator

Har du talent for service og projektledelse, og har du mod på at være i tæt dialog med vores kunder? Så er du måske vores nye kollega.


Hos Bleau A/S arbejder vi med digitalisering, selvbetjeningsplatforme og vidensdeling med udgangspunkt i Dynamicweb CMS og Microsoft SharePoint. Det gør vi med fokus på en bred skare af forskellige brancher.  

DINE ARBEJDSOPGAVER 
Som servicekoordinator hos os bliver din hovedopgave at lave løsninger sammen med kunderne. Du skal forestille dig selv som en mini-projektleder og supervisor, som blandt andet sørger for at følge op på opgaver, at deadlines bliver overholdt, og give tilbud på forskellige løsninger.  Du er altså i direkte dialog med kunderne, og derfor er det vigtigt at god kundeservice falder dig naturligt. Vi tilbyder dig en hverdag med masser af spændende opgaver, samt en plads på vores effektive serviceteam, hvor du får mange dygtige kollegaer, som altid står klar til sparring.   

For os er det ikke afgørende, hvor mange års erfaring du har. Det vigtigste er, at du brænder for service, projektledelse og den gode dialog, samt at du har mod på at udfordre dig selv og blive endnu bedre. 

OM DIG
For at blive taget i betragtning til stillingen, forventer vi, at du... 

  • … Har stor teknisk forståelse.
  • … Har erfaring med CMS-platforme og vejledning i den forbindelse
  • … Er selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig.  
  • … Har god kundeservice på sinde.
  • … Arbejder struktureret.
  • … Besidder overblik og kan holde hovedet koldt.
  • … Stræber efter at opnå gode resultater og har mod på, at gå nye veje. 

Derudover er det vigtigt, at du har stor teknisk forståelse, samt erfaring med CMS-platforme og vejledning i den forbindelse.  

HVEM ER VI?
Bleau A/S er ét af Danmarks førende online digitalbureauer. Vores kontor er beliggende i Risskov og vi beskæftiger en alsidig gruppe af medarbejdere med stor erfaring og kompetencer indenfor områder såsom softwareudvikling, implementering, projektledelse og rådgivning.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Terkildsen. 
Send din ansøgning samt relevante bilag til pt@bleau.dk hurtigst muligst, da vi vurderer ansøgninger løbende.   

Vi ser frem til at høre fra dig.  

Kontaktperson

Peter Terkildsen - Partner

Peter Terkildsen

Partner

E-mail:
Telefon: 38 40 05 31
Mobil: 29 47 91 09

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag