Vi ses til EBF 2015

Kom og besøg Bleau ved vores stand

EBF er samlingsstedet for alle i boligbranchen. Igen i år vil Bleau være tilstede til seminariet og fortælle om fem nye produkter; Aktiv Side, Bestyrelsesweb, Forbrugsoverblik, Skilteløsningen og det nyeste skud på stammen, vores Intranet.

Igen i år vil du kunne møde os til EBF seminariet d. 29. Og 30. April. Vi vil blandt andet være vært for en af årets I-shops hvor vi sætter fokus på vores nye produkt  Min Aktive Side, og alle de ting som hører ind under det. Udover det vil i kunne finde os på stand 17 i Vandrehallen. Vi har en spændende konkurrence med og glæder os til at vise jer de ting vi arbejder på.  

Min Aktive Side er et samlingssted for beboere, bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere.  I udviklingen af Min Aktive Side har vi hos Bleau har vi haft fokus på design og brugervenlighed. Med Min Aktive Side løfter vi niveauet for en aktiv hverdag sammen med tjenesterne Forbrugsoverblik, Bestyrelsesweb, Intelligente navneskilte og Informationstavler.  

Ved vores stand  til EBF Seminariet vi i kunne opleve løsningerne og vi vil guide jer igennem mulighederne. Har du spørgsmål på forhånd eller har du ikke mulighed for at deltage, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Se nedenfor hvordan. 

 

Udgivet:
7. april 2015
Tags:

Kontaktperson

Kurt Blom Rasmussen - Forretningskonsulent

Kurt Blom Rasmussen

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 38 40 05 36
Mobil: 60 40 30 01

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag