Velkommen på forsiden

Intranettets forside er det første, brugerne ser, og spiller derfor en central rolle for jeres vidensdeling – men hvad nu, hvis alle afdelinger og alt indhold fik en plads på forsiden?

Hvem og hvad er vigtigst?

Der er mange forskellige afdelinger i en organisation, men medarbejderne i dem har én ting til fælles – de mener alle, at lige præcis deres afdeling er den vigtigste. Og når man arbejder i den vigtigste afdeling, er ens eget indhold selvfølgelig også det vigtigste i hele organisationen.

Og den vigtigste afdeling med det vigtigste indhold fortjener selvfølgelig en plads på intranettets forside og i topmenuen, ikke?

Dynamisk og individuel

Kampen om forsiden og topmenuen er en klassisk problemstilling. Men hvis I flytter fokus fra topmenuen til søgefunktionen og gør forsiden dynamisk, skaber I et intranet, der tilgodeser alle afdelinger og alt indhold.

Ved at personalisere indholdet til den enkelte bruger, præsenterer vores forside altid det mest relevante indhold og det eneste, der findes i topmenuen, er én central søgefunktion, der indekserer indholdet.

Derfor er der vist kun tilbage at sige:

"Velkommen på forsiden til hele organisationen"

Læs også, hvorfor intranettets stigende indholdsmængde betyder, at tiden er moden til et opgør med forældede stisystemer og frustrerende menustrukturer.

Udgivet:
10. november 2016
Tags:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag