Bleau Intranet erstatter det traditionelle kommunale intranet

Nyt intranetkoncept med fokus på vidensdeling for alle kommunens ansatte

Når vi har været ude at snakke med kommunerne og jeres brug af intranettet, så har der hurtigt tegnet sig et klart billede. De fleste kommuner har investeret i et intranet og i starten var begejstringen også tilstede, men som tiden er gået, så er intranettet, hos mange, blevet til et tilsandet filarkiv. Medarbejderne anvender ikke intranettet effektivt og når de engang i mellem giver sig i kast med at bruge intranettet - så er det sjældent at de finder de nødvendige informationer. 

Vi har derfor udtænkt et nyt koncept, der erstatter det traditionelle intranet, og giver mulighed for vidensdeling og involvering af alle kommunens medarbejdere - også de medarbejdere som er på farten. 

Vores nye koncept hedder Bleau Intranet. Bleau Intranet er vores standard intranetløsning til kommuner, og er ligesom, Bleau Borger, udviklet efter Mobile First principperne, hvilket selvfølgelig gør den mobil- og tabletvenlig.

MinSide+

Med Bleau Intranet vil medarbejderne opleve et personaliseret univers med opdaterede informationer, som er målrettet hver eneste bruger. Indholdet publiceres både under relevante kategorier, i en menustruktur samt under et såkaldt notificeringsområde på forsiden som en løbende nyhedsstrøm, der præsenterer medarbejderne for seneste indlæg på siden. Siden er opbygget med funktionwidgets som medarbejderne automatisk bliver tildelt.

I Bleau Intranet er søgefunktionen en meget central navigationsform, og den giver medarbejderne mulighed for at søge på alt indhold såsom artikler, nyheder pdf- og MS Office dokumenter. Søgetjenesten kan naturligvis også bruges til at søge efter kollegaer og andre medlemmer af intranettet.

 

MinSide+

 

Målet med Bleau Intranet er at præsentere alt indhold efter ”én side princippet” hvor medarbejderne oplever at indholdet er tilgængeligt fra én side – forsiden.

Ønsker I at gøre op med det traditionelle filarkivbaserede intranet, hvor det ofte er svært at finde de nødvendige informationer, så vil vi meget gerne komme til din kommune og præsentere Bleau Intranet. For en præsentation, gennemgang eller yderligere info om Bleau Intranet kontakt vores Forretningskonsulent, Damir Brandic, på dbr@bleau.dk.

Udgivet:
5. juni 2015
Tags:

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag