Dynamicweb 9

Et mere dynamisk, simpelt og overskueligt Dynamicweb, der kommer med en stærkt forbedret brugerflade.


D. 30. august 2016 lancerede Dynamicweb den nyeste version af deres CMS-system, nemlig Dynamicweb 9. Den nye version kommer med en forbedret brugerflade, der blandt andet fremstår mere simpel og overskuelig end den tidligere, der blev udviklet i 2009.

Dynamicweb på farten

I Dynamicweb 9 er nogle funktioner flyttet, mens de funktioner, der ikke blev brugt, er helt væk. Det betyder grundlæggende mere plads, større ikoner og bedre unyttelse af bredere skærme. Den nye brugerflade følger mange af tidens tendenser med fokus på blandt andet "less is more", whitespace og piktogrammer – og det betyder, at Dynamicweb 9 er slankere og hurtigere end de tidligere versioner.

Det er dog ikke kun de brede skærme, der bliver tilgodeset i Dynamicweb 9. Den nye version indholder nemlig også muligheden for at administrere løsninger via tablets, da Dynamicweb 9 understøtter mobile enheder.

Den nye version af Dynamicweb understøtter også touch-kontrol, hvilket blandt andet betyder, at det er muligt at højreklikke i backenden via tablets. Det skal dog siges, at Dynamicweb 9 ikke er fuldt responsiv – men der er tale om en klar forbedring fra Dynamicweb 8.

Mere dynamisk

Dynamicweb har også arbejdet på at gøre den nye version mere dynamisk. Det betyder, at det nu er slut med at miste arbejde, der er ikke er gemt, hvis man fx skifter mellem indholds- og fildelen i backenden. Det er altså nu muligt at skifte frem og tilbage mellem indhold, uden at skulle gemme løbende – og dermed risikere at miste sit arbejde!

En anden nyhed, der gør Dynamicweb 9 mere dynamisk end forgængeren, er, at man nu får præsenteret eksempler på de billeder, man tilføjer til indhold. En meget mere visuel og intuitiv måde at håndtere billeder på.

I det hele taget er måden, Dynamicweb 9 håndterer filer på forbedret. Den mest umiddelbare forbedring er, at det nu er muligt at tilføje filer via simpel drag-and-drop – og selv hvis man vælger den mere traditionelle fremgangsmåde, er hele processen forsimpel.

Dynamicweb 9 indeholder også en intuitiv hjemmeskærm, som det på sigt vil være mulig at tilpasse, så den indeholder brugerens personlige genveje, seneste arbejde, statitisk over de seneste besøgende etc.

Bedre hjælp til selvhjælp

Som en del af lanceringen af Dynamicweb 9 har Dynamicweb også skabt en helt ny manual, hvor manualen for både Dynamicweb 8 og 9 fremover vil kunne findes. Den nye manual er mere eksempel- og videobaseret, end hvad man kender fra tidligere.

At Dynamicweb 9 nu er udkommet betyder dog ikke, at Dynamicweb 8 bliver udfaset fra den ene dag til den anden. Allerede d. 29. september lanceres Dynamicweb 8.9, og det forventes, at Dynamicweb 8 vedligeholdes i et til to år endnu – men det primære fokus er selvfølgelig på Dynamicweb 9.

Ønsker I at høre mere om Dynamicweb 9 eller at opdatere jeres løsning til den seneste nye version?
Tøv ikke med at kontakte os

Udgivet:
1. september 2016
Tags:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag