Boost kommunens e-handel med Bleau Markedsplads

Bleau Markedsplads giver kommunale ansatte og borgere nye måder at betjene sig selv på.

Bleau Markedsplads er et nyt koncept, der samler flere forskellige webshops til ét fælles e-torv. Da Bleau Markedsplads er optimeret til tablets og smartphones, kan ansatte og borgere betjene sig selv - når det passer dem, og hvor det passer dem.

Hvorfor vælge Bleau Markedsplads?
Som de fleste kommuner i Danmark, har din kommune sikkert også et mål om at øge og forbedre den digitale selvbetjening. Og det er der en god grund til. Digital selvbetjening frigør nemlig kommunale ressourcer og giver brugerne en stor frihed, da de kan betjene sig selv, når det passer dem, og hvor det passer dem.

Den samme frihed kender man fra bl.a. e-handel, og det er her, at Bleau Markedsplads kommer ind i billedet. 

Bleau Markedsplads giver kommunens ansatte og borgere nye måder at betjene sig selv på. Alt afhængig af den enkelte kommunes tilbud og medarbejdergoder vil ansatte f.eks. kunne bruge servicen til at købe arrangementsbilletter, bestille nye telefoner og andet it-udstyr, indløse fitnessrabatter og leje feriehuse. Hvad borgerne angår, vil de f.eks. kunne bruge Bleau Markedsplads til at betale alt fra kompostbeholdere og parkeringslicenser til kurser og vielsesgebyr.  

 

Bleau Markedsplads

Bedre brug af kommunale ressourcer
For den enkelte kommune er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvilke varer der skal være på hylderne. Men realiteterne er, at når først kommunens ansatte og borgere selv kan lægge varerne i kurven, behøver Borgerservice ikke gøre det. Det frigør ressourcer, som kan bruges bedre andre steder i kommunen.

Køb fra mobile enheder
Bleau Markedsplads er optimeret til både tablets og smartphones. Brugerne er derfor ikke bundet til desktopcomputeren, men kan bestille varerne fra sofaen med en tablet eller i bussen fra deres smartphone. Når det passer dem, og mens de har varerne i frisk erindring.

 

Bleau Markedsplads 

Noget for din kommune?
Hvis du tror, at Bleau Markedsplads kunne være noget for din kommune, er du velkommen til at kontakte os. 

Ellers vil vi afslutningsvis liste yderligere tre gode grunde til, hvorfor I – i det mindste - bør overveje Bleau Markedsplads:

  1. Økonomien er afgrænset og nem at overskue.
  2. Løsningen er nem at bruge. De, der skal bruge den, vil blive sat godt og grundigt ind i systemet af vores erfarne underviser.
  3. Det er en god investering – især hvis din kommune i forvejen råder over en masse tilbud og varer, som i dag afsættes via Borgerservice. Jo mere manuelt arbejde, som kan digitaliseres via Bleau Markedsplads, jo hurtigere vil investeringen tjene sig selv ind igen.
Udgivet:
16. juni 2015
Tags:

Kontaktperson

Damir Brandic - Forretningskonsulent

Damir Brandic

Forretningskonsulent

E-mail:
Telefon: 52397737

Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag