Bleaus kunder er bedst til bolig på nettet i 2013

KAB og ØsterBO kåret til ”Bedste Boligorganisation på nettet 2013”.

Boligselskaberne KAB og ØsterBO, der begge har Bleau som digitale rådgiver, er netop blevet kåret til ”Bedste Boligorganisation på nettet 2013” inden for hver deres kategori.

I august sidste år igangsatte brancheorganisationen Danmarks Almene Boliger (BL) konkurrencen ”Bedste Boligorganisation på nettet 2013” blandt deres medlemmer, der tæller omkring 550 almene boligorganisationer.

Konkurrencen var frivillig, og de tilmeldte boligorganisationer blev delt op i to kategorier; de med under 5.000 boliger og de med flere. Ud fra kriterierne ’Navigation’, ’Brugervenlighed’ og ’Åbenhed og Nytteværdi’ blev boligorganisationerne i løbet af marts og april måned vurderet af et uvildigt panel sammensat af Rambøll, og vinderne blev præsenteret d. 21-8-2013 på BLs forvaltningskonference.

KAB – bedst på nettet af de store boligorganisationer

Vinder i kategorien for store boligorganisationer blev det sjællandske boligselskab KAB, der i konkurrence med ca. 20 andre boligorganisationer scorede højt på alle kriterier og især ”åbenhed og nytteværdi for beboere og boligsøgende”, som det hed i juryens begrundelse. Sebastian Rostrup Stilling, der er webansvarlig i KAB, fremhæver da også hjemmesidens navigation og let tilgængelige indhold blandt årsagerne til, hvorfor KAB løb af med førstepladsen:

Du kan finde frem til det meste af vores indhold fra forsiden.  Her er information om stort set alt en boligsøgende, beboer eller samarbejdspartner kan ønske sig at vide.”

Om Bleau, der har været med til at udvikle design og funktionalitet til flere af KABs hjemmesider, siger Sebastian Rostrup Stilling:

”Vi er glade for at have Bleau som digitale rådgivere. De arbejder evidensbaseret og gør meget ud af hele tiden at optimere de løsninger, de implementerer. De anbefalinger, de har givet os, har givet gode resultater – til stor gavn for både os og vores brugere.” 

Webansvarlig Sebastian Rostrup Stilling (tv) og kommunikationschef Anders Tybjerg modtog 1. prisen på vegne af KAB. (Foto: KAB)

ØsterBo – bedst på nettet af de mindre boligforeninger

I kategorien for mindre boligforeninger kunne ØsterBO fra Vejle stille sig øverst på sejrsskamlen. ØsterBO blev af juryen især fremhævet for at kommunikere letforståeligt og relevant på deres hjemmeside og for at tilbyde brugerne en nem og overskuelig navigation. ØsterBOs administrationschef, Ulrik Faarup Sørensen, der selvsagt er stolt over at have vundet prisen som ”Bedste Boligorganisation på nettet 2013”, tilskriver også ØsterBOs fokus på brugerinvolvering en stor del af æren for den fine anerkendelse:

”I ØsterBO arbejder vi aktivt med digitalisering, som en del af vores organisation. Derfor er prisen en anerkendelse af vores hidtidige arbejde og viser, at vi er på rette vej. Vi har i processen med at forbedre hjemmesiden haft stor gavn af brugerne samt medarbejderne som løbende er kommet med feedback.”

Om Bleau, der igennem flere år har fungeret som ØsterBOs digitale rådgiver, siger Ulrik Faarup Sørensen:

”Vi har arbejdet sammen med Bleau i mange år efterhånden, og det er der selvfølgelig en grund til. Bleau rådgiver på baggrund af deres analysearbejde, og det betyder, at vi løbende er i stand til at tilpasse og optimere vores hjemmeside til de, der bruger den – nemlig vores brugere og medarbejdere”.

Ulrik Faarup Sørensen (Foto: Østerbo)

Bleaus fokus på boligforeninger

Hos Bleau er vi glade for, at vores aktive fokus på boligforeninger nu har udmøntet sig i ikke bare én, men to priser. Det viser, at de erfaringer, vi har gjort os via vores evidensbaserede måleværktøjer – Bleau Optimize - henvender sig til boligforeninger af alle størrelser.

”Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske et stort tillykke til KAB og ØsterBO. Vi vil løbende sørge for at optimere jeres hjemmesideløsninger, så I også næste år markerer jer blandt landets bedste boligforeninger på nettet”, lyder det fra seniorkonsulent Simon Langli Sørensen.

Hvis du vil vide mere om Bleau Optimize-konceptet, og hvilken værdi det kan give din virksomhed eller boligforening, svarer vores Optimize Manager, Jens Peter Nielsen, gerne på dine spørgsmål.

Udgivet:
23. august 2013
Tags:
Større digital forretningsforståelse? Kontakt os i dag